Musik og sang

Morten Hinz indgår i mange forskellige musikprojekter

Få en dygtig og rutineret organistvikar

Orgel

Jeg arbejder nu som freelance-organist efter over 30 år ved Dragør kirke. Som vikar er jeg især knyttet til Bethlehemskirken i København, Jesuskirken i Valby og Dragør kirke. Men jeg kører i hele det storkøbenhavnske område, og du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre om jeg er ledig. 

Visesang med "De tog vest på"

Harmonika og viser

Sammen med guitaristen Per Aabel laver jeg underholdningsprogrammer med visesang. Duoen kalder sig "Og de tog vest på" og debuterede i Dragør Borgerforening den 12. januar 2015. Jeg underholder også med harmonikamusik f.eks. ved receptioner og fester. Eller jeg leger med børnene og får dem med på en rask buggi-vuggi eller Per Syvspring. Kontakt mig og overbevis mig om, at vi lige passer til din fantastiske idé.

Jeg dirigerer Sankt Annæ Gymnasiums Familiekor

Kor

Jeg har mange kor på min samvittighed. Christiansø Sommerkor, Kammerkoret Terpsichore, Stanfordkoret samt Dragør kirkes kor, Børnekor, Ungdomskor og Vokalensemble er alle kor, som jeg har stiftet eller været med til at stifte. Hertil kommer flere kor, som jeg har været dirigent for. Siden januar 2014 har jeg været dirigent for Sankt Annæ Gymnasiums Familiekor, der øver hver onsdag aften.

Jeg er altid parat til at indgå i korprojekter, store eller små. Jeg har dirigeret Händels Messias, været stævnedirigent i Folkekirkens Ungdomskor og lavet syng-med-koncerter med ganske utrænede mennesker. Jeg tror jeg kan få alle mennesker til at synge – og til at synes, at det er sjovt.